fbpx
impressme
your brand, grand!
Alpha Biofarm - Goji Berry

Alpha Biofarm - Goji Berry

Επανασχεδιασμός Εταιρικής και Προϊοντικής Ταυτότητας, Λογότυπο / Σχεδιασμός Συστήματος Αλληλογραφίας / Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδας

Την άνοιξη του 2013 και μετά από ενδελεχή μελέτη των υπερτροφών, η επιχειρηματίας και διαιτολόγος Βάλια Τζιόγκα ίδρυσε την Alpha BioFarm ΕΠΕ. Πρωταγωνιστής της εταιρίας το φρέσκο goji berry, η Νο.1 υπερτροφή στο κόσμο, τόσο από άποψη θρεπτικής όσο και φαρμακευτικής αξίας.

Για την δημιουργική ομάδα της impressme - your brand grand η συνεργασία με την Alpha Biofarm αποτέλεσε πρόκληση για τη δημιουργία ενός καινοτόμου συνδυασμού επιχειρηματικότητας με ένα εντελώς καινούργιο προϊόν, τον πολύτιμο καρπό του φρέσκου goji berry.

Αφού μελετήσαμε προσεκτικά την εικόνα της, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της, καθορίσαμε την αρχιτεκτονική της μάρκας της εταιρίας. Προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες της, σχεδιάσαμε τη στρατηγική τοποθέτηση της εταιρικής και προϊοντικής της εικόνας, ενώ επανασχεδιάσαμε και την προϊοντική της ταυτότητα, εφαρμόζοντάς την στην τελική συσκευασία. Οι καταναλωτές τη συνάντησαν για πρώτη φορά στo δίκτυο καταστημάτων Super Market AB Βασιλόπουλος Αττικής, στα ειδικά προϊοντικά display boxes.

Επανασχεδιάσαμε, επίσης, το εταιρικό site, www.alphabiofarm.gr, δίνοντας έμφαση στην παρουσίαση της συσκευασίας goji berry, προετοιμάζοντας τη συνολική του εικόνα. Στόχος μας ήταν η ξεχωριστή εμφάνισή του στην αγορά και η ενημέρωση των καταναλωτών για τα πολύτιμα οφέλη του στην υγεία.

Επιπλέον, σχεδιάσαμε τη σήμανση των εταιρικών οχημάτων και συνεχίζουμε με τον σχεδιασμό νέων εταιρικών και προϊόντικών εντύπων, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας.

Η συνεργασία μας με την Alpha Biofarm και την κα Τζιόγκα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία σε έναν εξαιρετικά σημαντικό τομέα της ζωής, αυτού της υγιεινής καθημερινής διατροφής.

1
2
3
4