fbpx
impressme
your brand, grand!
Statiras Group

STATIRAS Group of Companies

Ονοματολογία / Αρχιτεκτονική Μάρκας Ομίλου / Σχεδιασμός Ταυτότητας και Υπηρεσιών / Σχεδιασμός Εταιρικού Εντύπου / Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδας

Το όραμα των εμπνευστών της Statiras Group of Companies ήταν η δημιουργία ενός ομίλου εταιριών. Οι εταιρίες αυτές θα προσφέρουν υπηρεσίες εξαγωγών με ελληνικά προϊόντα διατροφής, υπηρεσίες real estate, τουριστικές υπηρεσίες, καθώς και εμπόριο προϊόντων για προωθητικές ενέργειες.
Μελετώντας και δημιουργώντας τη στρατηγική τοποθέτηση και την αρχιτεκτονική ανάπτυξη της εικόνας του ομίλου και την τοποθέτηση των εταιριών, καθορίσαμε και τη συνολική εικόνα του ομίλου.

Αφού διαχωρίσαμε τις εταιρίες ανάλογα με τις δραστηριότητές τους κάτω από ένα κοινό concept, δώσαμε στον όμιλο  το όνομα Statiras Group.

Σχεδιάσαμε την ταυτότητα τόσο του group όσο και των ξεχωριστών εταιριών, εφαρμόζοντάς την σε ανάγκες επικοινωνίας, stationery system και website design & developing για το group of companies, www.statiras.gr. Τέλος, πραγματοποιήθηκε και προσεκτική μελέτη και σχεδιασμός για τις σημάνσεις των χώρων των γραφείων. Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα με τη στρατηγική επικοινωνίας του ομίλου.

1
2
3
4
5
6