fbpx
impressme
your brand, grand!
Μιχάλης Αγγελόπουλος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευρωεκλογές Μάιος 2019

Μιχάλης Αγγελόπουλος
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Ευρωεκλογές Μάιος 2019

Σχεδιασμός Brochure / Σχεδιασμός Εξωφύλλου Βιβλίου / Σχεδιασμός & Διαχείριση Καμπάνιας Social Media / Σχεδιασμός, Υλοποίηση, Διαχείριση & Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας / Σχεδιασμός Stationery System / Σχεδιασμός POP material για events

Με πλούσιο βιογραφικό, σημαντικές γνώσεις και πολυετή εμπειρία, ο πρώην Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, έκανε το επόμενο βήμα στην πολιτική του σταδιοδρομία, διεκδικώντας με την υποψηφιότητά του μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Για αυτό το εγχείρημα και για μία ακόμα φορά, ο κος Αγγελόπουλος εμπιστεύθηκε την ομάδα της impressme. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμπορευτήκαμε μαζί του δημιουργικά στους έντονους ρυθμούς της προεκλογικής του καμπάνιας.

Επιμεληθήκαμε την εικόνα της επικοινωνίας του (stationery system, brochure, Pop material, ιστοσελίδα https://mangelopoulos.gr/el/ ), σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικό μέρος της προεκλογικής καμπάνιας του, δημιουργήσαμε video, διαχειριστήκαμε τα social media, μα κυρίως μοιραστήκαμε την ειλικρινή αγωνία του για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Για την impressme αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή το να επιλεγεί ως ο σύμμαχος ενός πραγματικά άξιου υποψηφίου, σε στιγμές τόσο καίριες και σημαντικές.

Book Orizontas Gia Tin Eurwph
Brochure 2
Brochure
Cover Post Facebook
Cut Logo
Logo Papper
Mock Pc 2
Mock Pc 3
Pc Screen
Pc With Phone
Phone With Pc
Prosklisi
Roll Up 2
Roll Up
Seasonal Posts
Stationary Aggelopoulos