fbpx
impressme
your brand, grand!
MACOIL International S.A

MACOIL International S.A.

Σχεδιασμός Ταυτότητας, Λογότυπο / Σχεδιασμός Εταιρικών Εντύπων, Συστήματος Αλληλογραφίας / Σχεδιασμός Εταιρικών Δώρων / Σχεδιασμός Εξωτερικών και Εσωτερικών Σημάνσεων Εταιρικών Εγκαταστάσεων / Σχεδιασμός Διαφημιστικής Καταχώρισης

H Macoil, ηγέτιδα εταιρία στην αγορά του Physical Bunkering, με πολύχρονη πείρα και εκτεταμένη γνώση της ναυτιλιακής βιομηχανίας, απευθύνεται κατά 97% σε ναυτιλιακές εταιρίες του εξωτερικού. Η εταιρία αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο αξιόπιστους διεθνείς οίκους ανεφοδιασμού στην αγορά σήμερα, με έδρα στη Μονρόβια, Λιβερία.

Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί η αγορά των φορτίων θαλάσσιων μαζούτ και φυσικών προμηθειών για τα σκάφη που ανήκουν και διοικούνται από διεθνείς εταιρίες του Γιβραλτάρ και της Μάλτα. Η Macoil βρίσκεται σε διαδικασίες αναβίωσης της παρουσίας της στα αιγυπτιακά λιμάνια του Σουέζ και του Πορτ Σάιντ.

Μελετώντας προσεκτικά τα χαρακτηριστικά της διεθνούς αγοράς του Physical Bunkering, η impressme - your brand grand ανέλαβε τον επανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας της Macoil International S.A.. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η εφαρμογή της νέας ταυτότητας στα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Η συνεργασία μας με μία τόσο σημαντική εταιρία αποτελεί μια σημαντική πρόκληση στον ιδιαίτερο χώρο της διεθνούς αγοράς του bunkering.

7
3
1
2
4
5
6
8
9