fbpx
impressme
your brand, grand!
Sigma Security

Επανασχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας, Λογότυπο / Στρατηγική, Υλοποίηση και Διαχείριση Social Media / Επανασχεδιασμός & Υλοποίηση Ιστοσελίδας 

H Sigma Security ιδρύθηκε το 1977. Σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καινοτόμες στην Ευρώπη.

Η πίστη της εταιρίας στην επένδυση, στην έρευνα και στον σχεδιασμό είναι και αυτή που την καθιστά πρωτοποριακή, προσφέροντας ολοκληρωμένες, αξιόπιστες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Η Sigma Security εμπιστεύτηκε τη στρατηγική δημιουργικότητα της impressme – your brand grand και της ανέθεσε την αναδιαμόρφωση ολόκληρης της εικόνας της.

Σχεδιάσαμε ένα νέο λογότυπο, minimal στην απόδοσή του, maximum στην ερμηνεία του, το οποίο εκφράζει τα σημαντικά βήματα της Sigma Security με κάθε πρωτοπορία της στα συστήματα ασφαλείας. Το νέο λογότυπο εφαρμόστηκε στο σύνολο της εταιρικής επικοινωνίας.
Δημιουργήσαμε, ακόμη, το νέο motto «Security, first!», εμπνευσμένο τόσο από τις προτεραιότητες της  εταιρίας, αλλά και από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες.

Παράλληλα, η ομάδα της impressme – your brand grand σχεδίασε τη δημιουργική στρατηγική των social media της εταιρίας, την οποία ήδη υλοποιούμε και διαχειριζόμαστε.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, σε εξέλιξη βρίσκεται και η αναδιαμόρφωση του site της Sigma Security από την impressme – your brand grand, με σύγχρονα εργαλεία για ένα site φιλικό προς τον χρήστη, σε συμφωνία πάντα με τη νέα της μινιμαλιστική εταιρική εικόνα, επικοινωνία και ταυτότητα.

 

Cutout Logo Mock Up
Shop Facade
Bcards Back Mockup
Bcards Front Mockup
Efarmoges Stationery B
Folder Mockup
Responsive Mockup
Sfragida Mockup
Shot01
Shot10
Simansi Mockup
Sinthesi Mockup
Stationary Mockup 1
Stationery
Tablet
Thumbnail In

 

Sigma Security