fbpx
impressme
your brand, grand!
Eδem

Eδem

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας, Λογότυπο / Σχεδιασμός Stationery System / Web Design / Promo Landing Page Design / Λογότυπο Support Greek Music / Δημιουργία Google Ad Campaigns

Η Ένωση Δικαιούχων ΕΔΕΜ, ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, με Γενική Διευθύντρια της Διοικητικής Ομάδας, την κα Λούκα Κατσέλη, ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2020.

Σκοπός της Ένωσης Δικαιούχων ΕΔΕΜ  να προστατεύσει τα ευαίσθητα συμφέροντα της κοινότητας των δημιουργών, σε έναν τομέα που τον έχουν κακομεταχειριστεί πολύ και χρειάζεται ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων του.

Η ΕΔΕΜ ανέθεσε στην impressme την πρόκληση της δημιουργίας της εταιρικής της ταυτότητας και η καθημερινότητα της δημιουργικής μας ομάδας μπήκε αμέσως σε νέο ρυθμό, ξεκινώντας από μία νότα!

Το ίδιο το λογότυπο, δεν θα μπορούσε παρά να εμπεριέχει τη νότα της μουσικής σε συνδυασμό με την έννοια του κήπου της ΕΔΕΜ, όπως την ξέρουμε παραδοσιακά. Για μία πιο juicy νότα επιλέξαμε ένα φρούτο που φέρει μέσα του την άνοιξη και το καλοκαίρι, τις πιο ηλιόλουστες εποχές του χρόνου, το κεράσι.

Επειδή μιλάμε για την ΕΔΕΜ, τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, οφείλουμε να αποδώσουμε το πνευματικό δικαίωμα του απόλυτα στοχευμένου tagline “GET THE MUSIC RIGHT" στον κο Φοίβο Δεληβοριά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕΜ.

Η εταιρική ταυτότητα εμπλουτίστηκε με χρώματα και τότε “αρχίσανε τα όργανα” σχεδιαστικά, σε σύγχρονες minimal γραμμές.
Ταυτότητα που ξεδιπλώθηκε δημιουργικά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έντυπων αλλά και διαδικτυακών αναγκών επικοινωνίας.
Τόσο οι βασικές ανάγκες (stationery system, φυλλάδια και αυτοκόλλητα) όσο και πιο ειδικές (όπως promo landing pageμε τη δημιουργία google campaign banners, με σκοπό τη γνωστοποίηση της Συνεργασίας της ΕΔΕΜ με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, συνεργασίας προς οικονομικό όφελος όλων των επιχειρήσεων που κάνουν χρήση μουσικής) αποπνέουν ενέργεια, φως και δυναμική, συστατικά του πυρήνα της ΕΔΕΜ.

Παράλληλα, υλοποιήσαμε το μεταβατικό site, απαραίτητο εργαλείο για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού https://www.edemrights.gr/.
Και ο σχεδιασμός του τελικού site που είναι σε εξέλιξη θα πλαισιώσει και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το σκοπό, αλλά και τη δύναμη αυτήςτης σπουδαίας δράσης!

SUPPORT GREEK MUSIC:

Η πρωτοφανής δύσκολη εποχή για τους μουσικούς, ειδικά λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον κορωνοïό, γέννησε την ανάγκη για μία ξεχωριστή ομπρέλα ενεργειών και δράσεων της ΕΔΕΜ, το SUPPORT GREEK MUSIC.

Με στόχο τόσο τη στήριξη των Ελλήνων δημιουργών, όσο και του συνόλου του ελληνικού πολιτισμού, το SUPPORT GREEK MUSIC αποτελεί μία σειρά στοχευμένων πρωτοβουλιών, όπως η ανακοίνωση δημιουργίας ταμείου για τους δημιουργούς, η υλοποίηση μίας πλατφόρμας crowdfunding, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται πολλές ξεχωριστές δράσεις, όπως σεμινάρια, livestreaming concerts, forums κ.ά

Για όλη αυτή τη σημαντική εκστρατεία στήριξης της μουσικής και των δημιουργών της, η ομάδα μας δημιούργησε ένα λογότυπο που διατηρεί έντονα τα χρώματα της αισιοδοξίας και “τραγουδάει σε υψηλούς τόνους” το μήνυμα της απαιτούμενης στήριξης, εκπληρώνοντας το στόχο του να “ακουστεί” χαρούμενα και να “εισακουστεί” δυναμικά!

Η συνεργασία μας συνεχίζεται και φέρνει καρπούς σε εποχές που η δημιουργία πρέπει να αναπτύσσεται με επιμονή με όλα τα μέσα για να γίνει, όπως το αξίζει, έμπνευση και δικαίωμα που ακούγεται παντού, με την ίδια ένταση.

Can you hear the music?

 

Box Card Block
Cup Bag Products
Cup Clothes Products
Flag
Flyer
Logo
Office Wall Sign
Pin Badge
Stationary
Sticker
Support Greek Music Material
Web
Office Glass Sign