fbpx
impressme
your brand, grand!
Θεραπευτήριο Τζεράνη

Λογότυπο, Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας / Stationery System / Άλλες εφαρμογές (Τσάντες, Κούπες) / Υλοποιήση & Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Το νευροψυχιατρικό Θεραπευτήριο Τζεράνη ιδρύθηκε από τον Ελευθέριο Τζεράνη το 1971, έχοντας ως βασικό του όραμα να προσφέρει μία καλύτερη ζωή τόσο στα άτομα που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές, όσο και στα μέλη των οικογενειών τους.

Σήμερα, το Θεραπευτήριο αποτελεί πρότυπο στον τομέα του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην ανοιχτή και κλειστή νοσηλεία, ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του αποπνέουν τη γαλήνη και την αρμονία που έχουν ανάγκη για τη θεραπεία τους οι ασθενείς.

Η impressme – your brand grand σχεδίασε το λογότυπο για το όνομα ΨΥΧΗΣ ΟΜΜΑ, που μεταφράζεται από τα Αρχαία Ελληνικά ως «μάτι της ψυχής». Ένα όνομα που αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φύση της λειτουργίας του Θεραπευτηρίου Τζεράνη.

Σχεδιάσαμε πρώτα το λογότυπο και ύστερα το σύνολο της εταιρικής ταυτότητας με λιτές, γεωμετρικές γραμμές. Ο κύκλος, ως βασικό σχήμα, εκφράζει τον κύκλο των ανθρώπων, τον κύκλο μίας περιόδου ζωής, τον κύκλο υπηρεσιών, τον ολοκληρωμένο κύκλο που περικλείει κάτι, προφυλάσσοντάς το. Οι προσεκτικά επιλεγμένες αποχρώσεις του μπλε εκπέμπουν κύρος, εμπιστοσύνη, σταθερότητα και ηρεμία.

Εφαρμόσαμε, ακόμη, στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας σε στυλό, τσάντες και κούπες, ώστε να δοθούν ως προωθητικά δώρα σε συνεργάτες και φίλους του ΨΥΧΗΣΟΜΜΑ.

Τέλος, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ιστοσελίδα του Θεραπευτηρίου Τζεράνη, η οποία σχεδιάστηκε με την ίδια φιλοσοφία και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να είναι φιλική στο χρήστη.

Tzeranis Gifts
Tzeranis Logo
Tzeranis Products
Tzeranis Responsive Website
Tzeranis Stationary
Tzeranis Website