fbpx
impressme
your brand, grand!
Jet Oil

Επέκταση Εταιρικής Ταυτότητας / Σχεδιασμός συστήματος αλληλογραφίας / Λογότυπο για νέες υπηρεσίες / Σχεδιασμός Εταιρικών και Προϊοντικών Εντύπων / Σχεδιασμός Εξωτερικών & Εσωτερικών Σημάνσεων Καταστημάτων / Σχεδιασμός Ψηφιακής Παρουσίασης Προώθησης Υπηρεσιών

Με διαρκή στόχο την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό, η Jet Oil Industries αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αναβάθμιση των πρατηρίων της από έναν απλό σταθμό ανεφοδιασμού σε μια ευχάριστη καθημερινή εμπειρία. Για τη βέλτιστη υλοποίηση του οράματός της, η εταιρία εμπιστεύτηκε την νέα εικόνα της στα έμπειρα χέρια της impressme.

Μελετώντας και κατανοώντας τον σημαντικό ρόλο της εταιρίας στην καθημερινή μας ζωή, η πρόκληση ήταν μεγάλη αλλά και δημιουργική: διατηρώντας το ύφος της υπάρχουσας ταυτότητας, έπρεπε δώσουμε νέο αέρα και σχεδιασμό στα mini markets. Με εργαλεία μας τόσο τα μοντέρνα μοτίβα και τα ιδιαίτερα χρώματα όσο και με το προσεγμένο design και τις μοντέρνες γραμμές, η ομάδα μας κατάφερε να προσδώσει μια ανανεωμένη εικόνα στα νέα pit stops. Με βασικά χρώματα το πράσινο και το λευκό, ο χώρος αποπνέει πλέον μια νέα, ανανεωμένη ενέργεια, καθιστώντας την επίσκεψη στα πρατήρια μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής επικοινωνίας η ομάδα της impressme σχεδίασε, επίσης, νέο προωθητικό υλικό για τις επιλογές θέρμανσης που προσφέρει η Jet Oil, αλλά και για τα πλυντήρια αυτοκινήτων της, για το οποίο μάλιστα προχωρήσαμε στη δημιουργία ξεχωριστού λογοτύπου, του “Jet Bubbles” που θα συνοδεύει όποιες εφαρμογές προκύπτουν.

Στα νέα πρατήρια της Jet Oil Industries μπορεί πλέον κανείς να γεμίσει καύσιμα, όχι μόνο μηχανής αλλά και… διάθεσης, ταξιδεύοντας πιο ευχάριστα, πιο ασφαλώς, πιο μακριά!

Jetoil Identity
Jetoil Stationary
Jetoil Efarmoges
Jetoil Store Elements
Jetoil Store Photos Elements Part Two
Jetoil Store Photos Elements
Jetoil Car Wash Bubbles