fbpx
impressme
your brand, grand!
inHeriT

inHeriT

Σχεδιασμός Εντύπου Προγράμματος 1ου workshop inHerit "Cultural Heritage as Economic Value - Economic Benefits, Social Opportunities and Challenges of Cultural Heritage for Sustainable Development"  / Σχεδιασμός Φακέλου / Σχεδιασμός Rollup Banners

Το inHeriT είναι ένα πρόγραμμα ERASMUS+ τριετούς διάρκειας, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην οικονομική αξία της Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς.

Όραμα του προγράμματος αποτελεί η δημιουργία τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Με τον τρόπο αυτό, το InHerit συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας έξυπνης, βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς Ευρωπαϊκής οικονομίας, με υψηλά ποσοστά απασχόλησης, παραγωγικότητας και κοινωνικής συνοχής.

Στη λίστα συνεργατών του inHeriT ανήκουν το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθήνας, το Τμήμα Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Middlesex στο Λονδίνο, το Μανιατάκειον Ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Κύπρο, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Χανιά) και το Ίδρυμα Flaminia από τη Ραβέννα της Ιταλίας.

Το πρώτο συνέδριο του InHerit με τίτλο "Cultural Heritage as Economic Value: Economic Benefits, Social Opportunities and Challenges of Cultural Heritage for Sustainable Development", πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Μάιο του 2016 στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας της Τράπεζας Πειραιώς "Εξέλιξη".

Η impressme - your brand grand υποστήριξε το πρόγραμμα, αναπτύσσοντας το concept επικοινωνίας του συνεδρίου και εφαρμόζοντας το σχεδιασμό του σε κάθε έντυπη και διαδικτυακή ανάγκη.

1
2
3
4