fbpx
impressme
your brand, grand!
Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος

Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος (ΑΔΕ)

Σχεδιασμός Ταυτότητας, Λογότυπο, Σύστημα Αλληλογραφίας, Προωθητικά Υλικά / Σχεδιασμός Ειδικής Παρουσίασης Προώθησης Υπηρεσιών σε Χορηγούς / Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδας

Το 2011, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά παραχώρησε στο Αεραθλητικό σωματείο ΑΔΕ (Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος) μια μεγάλη δημοτική έκταση στην Αγία Παρασκευή Άρτας για την κατασκευή αεροδρομίου. Δύο χρόνια αργότερα, το έργο επιχορηγήθηκε από την περιφέρεια Ηπείρου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το 2014, με έργα της περιφέρειας Ηπείρου, τη συνδρομή της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ και τη χρηματοδότηση από το Δ.Σ. της ΑΔΕ.

Το νέο Αεροδρόμιο Αράχθου αδειοδοτήθηκε με το όνομα «Σμηναγός (Ι) Μπαλατσούκας Αναστάσιος, δίνοντας τη μέγιστη τιμή στον Αρτινό πιλότο που έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε στον αέρα με άλλο αεροσκάφος σε διατεταγμένη αποστολή.

Σκοπός της ΑΔΕ είναι η ανάπτυξη της αεροπορικής ιδέας μέσω εκπαιδευτικών πτήσεων για απόκτηση πτυχίων χειριστών, της εξοικείωσης των πολιτών με την πτήση και την ανάπτυξη του τουρισμού στη γύρω περιοχή, με πτήσεις αναψυχής προς όλη την Ελλάδα.

Η impressme - your brand grand στήριξε με ενθουσιασμό το όραμα της Αερολέσχης. Ανέπτυξε την ταυτότητα της εταιρείας, σχεδιάζοντας το λογότυπό της και εφαρμόζοντάς το στις έντυπες και ψηφιακές της ανάγκες. Ακόμη, επανασχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τεχνικά την ιστοσελίδα της, www.airclubartas.gr, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες υπηρεσίες της για τη σωστή προβολή των δραστηριοτήτων της.

 

1
2
3
4n