fbpx
impressme
your brand, grand!
Σάμος Καλοκαιρινή Καμπάνια 2016

Σάμος Καλοκαιρινή Καμπάνια 2016

Επικοινωνία / Σχεδιασμός Poster

Ο Δήμος Σάμου, στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας κινητικότητας και τουριστικού ενδιαφέροντος για το νησί, δημιούργησε το 2016 μια καμπάνια επικοινωνίας όπου προέβαλε τις ομορφιές του νησιού σε συρμούς του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού στην Αθήνα.

Σκοπός της καμπάνιας, ένας και μοναδικός: Να μεταφερθεί το μήνυμα πως η Σάμος είναι εδώ, πάντα έτοιμη να προσφέρει την καλύτερη φιλοξενία και τη γενναιόδωρη ομορφιά της σε κάθε επισκέπτη.

Η δημιουργική αυτή καμπάνια χωρίστηκε από την impressme σε δύο προσεγγίσεις.

Η πρώτη, πιο καλοκαιρινή και ανάλαφρη προσέγγιση «παίζει» με το συνδυασμό του ονόματος της Σάμου και τη λέξη SUMMER που σημαίνει καλοκαίρι. «ΣΑΜMER ΤΑΞΙΔΙ», «ΣΑΜMER ΘΑΥΜΑ», «ΣΑΜMER ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ» είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που προκαλούν το αίσθημα του τοπίου της Σάμου: τη μοναδική ομορφιά της, τις ειδυλλιακές παραλίες, τα γραφικά χωριά, τις μικρές γωνιές «έκπληξη» στον ανυποψίαστο ταξιδιώτη.

Η δεύτερη προσέγγιση «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΜΟ» αφορά στη δύσκολη εποχή που διένυσε και συνεχίζει να διανύει το νησί λόγω του κοινωνικού ζητήματος, της εισροής των προσφύγων, που έχει λειτουργήσει αρνητικά στη συνείδηση του Έλληνα ως επιλογή προορισμού διακοπών.

Η υπογραφή και στις δύο προσεγγίσεις είναι «SAMOS ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

1
10
2
3
4
5
6
7
8
9