fbpx
impressme
your brand, grand!
Coffee Three

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας, Λογότυπο / Δημιουργία Tagline / POP Material Design/ Interior Design Consult / Στρατηγική, Υλοποίηση και Διαχείριση Social Media / Web Design / E-Shop Design & Υλοποίηση

Μοναδικότητα, ανεμελιά, επικοινωνία. Αυτά ήταν τα συστατικά της επιτυχίας για το Coffee Three και τους τρεις εμπνευστές του, οι οποίοι κατάφεραν να δώσουν έναν άλλον αέρα στην πόλη του Αιγάλεω. Στόχος του project ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο στέκι με μοναδικές γεύσεις, όμορφους ανθρώπους και θετική ενέργεια

Αναλαμβάνοντας το branding του Coffee Three, η impressme - your brand grand εφάρμοσε φρέσκιες, πρωτοποριακές για το χώρο ιδέες, τόσο στο interior design όσο και στο σχεδιασμό του λογοτύπου και στη διαχείριση της επικοινωνίας. Οι ιδέες της ομάδας της impressme βρήκαν γόνιμο έδαφος στα σχέδια των εμπνευστών του καφέ, οι οποίοι, ανοιχτοί στις νέες ιδέες, γεμάτοι ζωντάνια και όρεξη για καινοτόμες δημιουργίες, συμμετείχαν ενεργά στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού.

Στα πλαίσια μιας τέτοιας ελευθερίας, σχεδιάστηκε ένα ιδιαίτερο λογότυπο, στις αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου, σε minimal γραμμή, η οποία μας έδωσε την άνεση να δημιουργήσουμε μοναδικά, εκκεντρικά patterns που δεν περνούν απαρατήρητα. Τα ιδιαίτερα αυτά μοτίβα δεν πλαισιώνουν μόνο το εσωτερικό του καφέ, αλλά επεκτάθηκαν και στην έντυπη και social media επικοινωνία του Coffee Three.

Έχοντας αναλάβει τα social media της επιχείρησης, η impressme προσέθεσε μια νέα, άμεση και αυθόρμητη μορφή επικοινωνίας, με χιουμοριστική, παιχνιδιάρικη διάθεση και νεανικό ύφος. Το tagline το οποίο εμπνευστήκαμε, “a taste of eclectic”, είναι και αυτό που προσπαθήσαμε να γεννά το Coffee Three, τόσο μέσα από τα προϊόντα του, όσο και μέσα από το σχεδιασμό του: πρωτότυπες γεύσεις και ιδέες, με συνδυασμό συστατικών για μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία.

 

Cofee Three Logo
Delivery Offer
Designed Products
Shop Interior
Stationary Clothes Products