fbpx
impressme
your brand, grand!
ΝΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε

ΝΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Σχεδιασμός Προωθητικής Ενέργειας Επικοινωνίας / Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδας

Από το 1977 μέχρι και σήμερα, η ΝΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε διατηρεί τη σταθερή και εξαιρετικά ποιοτική παρουσία της των προϊόντων της στον πολύ απαιτητικό κλάδο των τροφίμων.

Το νέο site της εταιρίας αναδιαμορφώθηκε από την impressme - your brand grand, με μια δημιουργική προσέγγιση που αναβαθμίζει δραστικά την εικόνα της, υιοθετώντας ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς σε ένα μοντέρνο τρόπο έκφρασης. Βασικά εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση ήταν ο σύγχρονος δημιουργικός σχεδιασμός, με απλά και περιεκτικά κείμενα και ασφαλώς η ευκολία στην κατανόηση και την πλοήγηση. Η δομή που επιλέχθηκε αποδεικνύει τη φιλοσοφία της εταιρίας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, σε όλες τις κατηγορίες πελατών, βοηθώντας παράλληλα τον επισκέπτη να αποκτήσει την εμπειρία της ποιότητας NΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Απευθυνόμενο τόσο στους συνεργάτες όσο και στους καταναλωτές, το νέο site αποτελεί την πύλη ενημέρωσης των δραστηριοτήτων της εταιρίας. Μέσω του νέου σχεδιασμού, ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ένα προηγμένο τεχνολογικά διαδικτυακό περιβάλλον.

Ο συνολικός σχεδιασμός του εταιρικού site για τη διαδικτυακή επικοινωνία, καθώς και ο σχεδιασμός περιοδικού εντύπου - εφημερίδας, της ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ από την impressme - your brand grand, δημιούργησε ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον επικοινωνίας, προβάλλοντας τη δυναμική και τον έντονο ποιοτικό χαρακτήρα της εταιρίας.

1
2
3