fbpx
impressme
your brand, grand!

Έργα

Jet Oil

Eδem

Sigma Security

Ελληνική Εταιρία Φιλελληνισμού

elviart

nrg

ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ – ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Θεραπευτήριο Τζεράνη

Spanopoulos - Furniture

Σάμος 2021

Fouzer

Ιατρική Επίβλεψη - Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα

ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ Πολυχώρος ΑμΕΑ Παιδιών - Εφήβων - Ενηλίκων

The Giving Tree Foundation

Thermicsol

Mani Foods

Μάνος Βυνιχάκης

Enerdia

MACOIL International S.A

Μιχάλης Αγγελόπουλος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευρωεκλογές Μάιος 2019

nrg Maritime

macoil gas

Mayfair Trade LTD

Vemaoil

Med-Sec

nrg Trading

Global Sustain

Ναός του Επικούριου Απόλλωνος

inHeriT

Onomis

C-Firm

Coffee Three

Σάμος Καλοκαιρινή Καμπάνια 2016

Acoustic developers

Λιόγυρος Grill

Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος

Friends of Greek Culture

Ε.Σ. Πάρου

Alpha Biofarm - Goji Berry

Auto Δαουλάρης

Νικηφόρειος Δρόμος

Γιώργος Δαουλάρης Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού

emporio CAFE - BAR

Day Run

Καβάφης στο Cine Ιωλκός

Το Μορτάρι

ΝΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Christodoulakis Corp.

Βύρωνας Καθαρή Επιλογή

Ε.Σ.Κ.Ο.

Statiras Group

Lead and Growth

Fresh Meat Α.Ε.Β.Ε

Συμεών Κουμπάνης

YouSecure!

Αιρετικοί Άγιοι ή Άνθρωποι

Έντεχνη Μουσική Σχολή

Ζερβός - Φαρμακείο

Döner MOO

ΕΛΕΤΑ - Proton Markets

Ιστολόγιο

E-commerce: ένα παράθυρο στο νέο τρόπο ζωής

Εκτός από τις καθημερινές μας συνήθειες και τις ανθρώπινες επαφές, η εμφάνιση του Covid-19 άλλαξε τις ανθρώπινες ανάγκες, αλλά και την αγοραστική μας συμπεριφορά. Ο κατ’ οίκον περιορισμός και η...

Support Greek Music

“Ακούστε” το νέο λογότυπο της ΕΔΕΜ από τηνimpressmeyour brand grand! Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας, στήριξης, ζωής! Ένα λογότυπο που δημιουργήθηκε για να γίνει αισθητό με την ένταση της αισιοδοξίας του.

Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά και Ένα Ευτυχισμένο 2021

Η ομάδα της impressme – your brand grand σας εύχεται αυτά τα κάπως παράξενα Χριστούγεννα, και ο νέος χρόνος, για τον οποίο σίγουρα ανυπομονείτε, να σας προσφέρουν όλα τα καλά απλόχερα! Υγεία,...

Μμμ… redesign της ELVIART από impressme - your brand grand!

Ακούμε συχνά στην αγορά την έκφραση «Αυτή η συνεργασία έχει πολύ ψωμί».

Σπάνια, όμως, αυτή η έκφραση έχει τόσο κυριολεκτική έννοια όσο στη συνεργασία της impressme - your brand grand με την Ελληνική Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων ELVIART ΚΑΛΟЇΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η ELVIART, μία βιομηχανία με 55% ποσοστό στο μερίδιο της ελληνικής αγοράς και ισχυρή εξαγωγική δύναμη, ξεκίνησε το 1922, όταν ο προπάππους Βασίλης Καλοϊδάς αποφάσισε να φύγει με την οικογένειά του από το Ρέθυμνο και να ανοίξει παραδοσιακό φούρνο στην οδό Αρσάκη, στην Καλλιθέα. Το 1952 είναι η χρονιά που ο Γιώργος Καλοϊδάς ανοίγει το πρώτο εργαστήριο πίτας. Όλα τα άλλα είναι ιστορία, μυρωδιές, παράδοση και τέχνη που λάβαμε σοβαρά υπόψιν, όταν ανατέθηκε στην ομάδα μας, μεταξύ άλλων, το redesign της εταιρικής ταυτότητας – λογοτύπου του brand.

Η αρχική ζύμωση έγινε παίρνοντας όλα τα συστατικά των ερευνών που έγιναν τόσο από την εταιρεία μας όσο και από την ELVIART.

Στο μυαλό μας πάντα, ο φιλικός φούρναρης με το παραδοσιακό μουστάκι που αποτελεί σήμα κατατεθέν της ELVIART. Μία χαρακτηριστική φιγούρα που συμπυκνώνει σε ένα χαμόγελο –που δεν βλέπουμε, αλλά είναι πάντα εκεί- το μεράκι και την αγάπη για αφράτες πίτες, φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά. Μία αυθεντική μορφή που θυμίζει παλιούς καιρούς, όπου ο φούρναρης αποτελούσε το κέντρο κάθε γειτονιάς, για την πρώτη γλυκιά καλημέρα, για μία καλή κουβέντα, για σίγουρη γευστική ποιότητα στο μεσημεριάτικο οικογενειακό τραπέζι.

Στο νέο λογότυπο, η σαν σκίτσο ασπρόμαυρη φιγούρα φέρει artisanal αξίες σε μία σύγχρονη αισθητική προσέγγιση. Το πλούσιο γελαστό μουστάκι είναι… από στάχυα σιταριού, ως φυσικό επόμενο των τόσων χρόνων αφοσίωσης και τέχνης, όπου ο δημιουργός και το προϊόν, μετουσιώνονται σε ένα.

Διατηρήσαμε το πορτοκαλί, ως κυρίαρχο χρώμα, για τρεις βασικούς λόγους:

  • Είναι χρώμα ταυτόσημο με την ποιοτική εγγύηση ELVIART.
  • Το πορτοκαλί κρύβει μέσα του τη δύναμη του κόκκινου και του κίτρινου χρώματος. Παραπέμπει σε φως και φρεσκάδα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ζεστό και θετικό αίσθημα.
  • Τραβάει άμεσα τη ματιά του καταναλωτή. Αν σκεφτούμε πόσες επιλογές υπάρχουν στα ράφια της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων και πόσο λίγο χρόνο διαθέτουν συνήθως οι καταναλωτές για κάθε αγορά τους (8-10 δευτερόλεπτα), καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η δύναμη του πορτοκαλί χρώματος.

Η επωνυμία Καλοϊδάς υπογράφει με χειρόγραφη γραμματοσειρά το λογότυπο, άρα ουσιαστικά εγγυάται με το όνομά της την υψηλή ποιότητα για κάθε ένα από τα προϊόντα της.

Νέο λογότυπο ELVIART. Μόλις βγήκε ζεστό και αχνιστό από την ομάδα μας. Απολαύστε το!