fbpx
impressme
your brand, grand!

Έργα

Jet Oil

Eδem

Sigma Security

Ελληνική Εταιρία Φιλελληνισμού

elviart

nrg

ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ – ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Θεραπευτήριο Τζεράνη

Spanopoulos - Furniture

Σάμος 2021

Fouzer

Ιατρική Επίβλεψη - Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα

ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ Πολυχώρος ΑμΕΑ Παιδιών - Εφήβων - Ενηλίκων

The Giving Tree Foundation

Thermicsol

Mani Foods

Μάνος Βυνιχάκης

Enerdia

MACOIL International S.A

Μιχάλης Αγγελόπουλος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευρωεκλογές Μάιος 2019

nrg Maritime

macoil gas

Mayfair Trade LTD

Vemaoil

Med-Sec

nrg Trading

Global Sustain

Ναός του Επικούριου Απόλλωνος

inHeriT

Onomis

C-Firm

Coffee Three

Σάμος Καλοκαιρινή Καμπάνια 2016

Acoustic developers

Λιόγυρος Grill

Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος

Friends of Greek Culture

Ε.Σ. Πάρου

Alpha Biofarm - Goji Berry

Auto Δαουλάρης

Νικηφόρειος Δρόμος

Γιώργος Δαουλάρης Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού

emporio CAFE - BAR

Day Run

Καβάφης στο Cine Ιωλκός

Το Μορτάρι

ΝΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Christodoulakis Corp.

Βύρωνας Καθαρή Επιλογή

Ε.Σ.Κ.Ο.

Statiras Group

Lead and Growth

Fresh Meat Α.Ε.Β.Ε

Συμεών Κουμπάνης

YouSecure!

Αιρετικοί Άγιοι ή Άνθρωποι

Έντεχνη Μουσική Σχολή

Ζερβός - Φαρμακείο

Döner MOO

ΕΛΕΤΑ - Proton Markets

Ιστολόγιο

E-commerce: ένα παράθυρο στο νέο τρόπο ζωής

Εκτός από τις καθημερινές μας συνήθειες και τις ανθρώπινες επαφές, η εμφάνιση του Covid-19 άλλαξε τις ανθρώπινες ανάγκες, αλλά και την αγοραστική μας συμπεριφορά. Ο κατ’ οίκον περιορισμός και η...

Support Greek Music

“Ακούστε” το νέο λογότυπο της ΕΔΕΜ από τηνimpressmeyour brand grand! Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας, στήριξης, ζωής! Ένα λογότυπο που δημιουργήθηκε για να γίνει αισθητό με την ένταση της αισιοδοξίας του.

Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά και Ένα Ευτυχισμένο 2021

Η ομάδα της impressme – your brand grand σας εύχεται αυτά τα κάπως παράξενα Χριστούγεννα, και ο νέος χρόνος, για τον οποίο σίγουρα ανυπομονείτε, να σας προσφέρουν όλα τα καλά απλόχερα! Υγεία,...

Νικηφόρειος Δρόμος

Νικηφόρειος Δρόμος

Επικοινωνία / Σχεδιασμός Ειδικής Παρουσίασης Προώθησης Διοργάνωσης

Ο Δήμος Ρεθύμνης, με το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού, διακρίνοντας την σημαντική αξία του δρομικού αθλητισμού, το 2014 οργάνωσε με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου Φωκά, τον ΕΟΣ Ρεθύμνου και την πολύτιμη στήριξη εθελοντών, την 1η διαδρομή με τίτλο “Νικηφόρειος Δρόμος”. Σκοπός της διοργάνωσης, η παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από την ηλικία, σε αθλητικές δράσεις και η ταυτόχρονη ανάδειξη, μέσα από τον αθλητισμό, της πλούσιας ενδοχώρας του Δήμου Ρεθύμνης, αναδεικνύοντας την ιστορικότητα και τη φυσική ομορφιά του τόπου.

Η επιτυχία που σημείωσε η 1η διοργάνωση σηματοδότησε την εγκαθίδρυση ενός νέου θεσμού για το Ρέθυμνο, με πολλαπλή σημασία, τόσο σε επίπεδο προαγωγής του Αθλητισμού, όσο και ανάδειξης του φυσικού πλούτου και των ανθρωπίνων δυνατοτήτων των Οικισμών του Δήμου.

Η impressme - your brand grand στάθηκε αρωγός στο όραμα του Δήμου Ρεθύμνης προσφέροντας τις υπηρεσίες της. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε καλύτερα την συνεργασία μας με το Δήμο Ρεθύμνης και τους συνεργάτες του από την ίδια την ευχαριστήρια επιστολή του:

“Ευχαριστούμε την impressme - your brand grand για την εξαιρετική συνεργασία και τη γενναιόδωρη συνδρομή, η οποία, πέραν του πρακτικού της αντικρίσματος περιείχε και μια ηθική διάσταση, αυτής της σημασίας που έχει η ευγενής σύμπραξη, η συνδημιουργία και η ανιδιοτελής κοινωνική προσφορά. Η στήριξη που προσφέρετε με τη δημιουργική ομάδα σας συνέλαβε στην επιτυχία της διοργάνωσης και εγγυάται τη συνέχισή της. Ευχόμαστε η δράση σας να συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους για έναν καλύτερο κόσμο και να απολαμβάνει πάντοτε αναγνώριση, αποδοχή και εκτίμηση από τους αποδέκτες της.”

1